SOLD OUT!

Workshop bryllup utsolgt.jpg

Oslo workshop

22. og 23. januar 2018

Vil du booke flere bryllup? Bli flinkere til å fotografere og redigere bilder? Jobbe med kunder som du elsker eller kanskje enda bedre, jobbe med kunder som elsker deg?

 

Eirik Halvorsen er en av landets mest omtalte bryllupfotografer for tiden og med jobber i USA, flere land i Europa og rundt om i vårt langstrakte land deler han av sine erfaringer i denne hands-on workshoppen over to dager i Oslo.

Eirik Halvorsen - Marianne og Ole Martin forlovelse blog-4.jpg

Den korte versjonen:

(Den litt lengre versjonen er lenger nede)

- Hvem er du som fotograf?
- Lær deg å kjenne utstyret ditt 100% inn og ut
- Live shoot
- Nattportretter
- Redigeringsworkflow for ultimat hastighet og effektivitet
- Kundekommunikasjon
- Blitz: få kontroll
- Salg og markedsføring

Eirik Halvorsen Ashlyn and Michael blog-40.jpg

Det praktiske:

(Mer info i lukket gruppe på Facebook når du er påmeldt)

Når: 22. og 23. januar
Hvor: Moment Studio, Industrigata 60, 0357 Oslo
Hvor mange: Max 12 stk
Mat: Lunsj er inkludert
Hva må jeg ha med? Kamerautstyr, laptop med Lightroom hvis du har
Hvem er dette for? Du må ha ENK eller AS og være fotograf på del- eller heltid med et ønske om å utvikle deg og lære mer.
Vi kjører noe sosialt den første kvelden.


UTSOLGT!

Skriv deg opp på lista i bunnen av denne siden hvis du er interessert i å være med på fremtidige workshops.

...eller trenger du fortsatt mer overbevisning? Scroll lenger ned!


Det blir rabatter og giveaways fra sponsorene mine:


Eirik Halvorsen Leoni og Arne bryllup blog-38.jpg

Den litt lengre versjonen:


Eirik Halvorsen Junebug Engagement-7.jpg

Hvem er du som fotograf?

Jeg har lenge jobbet med å definere min egen stil og lage meg et gjenkjennbart solid uttrykk. Vi går gjennom hva som gjør dine bilder til nettopp dine og ser på hvordan du kan gjøre mer av dette for å skape noe som er ditt eget.

Shotkit_EirikHalvorsen_-1.jpg

Lær deg utstyret ditt

Gjennom å holde mange workshopper og kurs viser det seg at veldig mange egentlig ikke kjenner utstyret sitt så veldig godt. Hvis du fikler mye med utstyret ditt kan du gå glipp av øyeblikk eller bomme på eksponeringen. Eller kanskje bildene dine ikke er helt i fokus? Alt dette får vi kontroll på.

Eirik Halvorsen - GMN - 06.jpg

Nattportretter

Stativ, lang lukkertid og selvutløser. Lyst til å avslutte albumet med et smell? Et skikkelig siste bilde på bryllupsdagen? Når forholdene gjør det mulig pleier jeg å ta portretter i mørket. Jeg viser deg alt du trenger å vite for å blande tilgjengelig lys, blitz, lommelykt, mobiltelefon, LED-lys eller hva slags lyskilde du måtte ha for hånden.

Fotograf Harald Hjellum © 2017-7895.jpg

Live shoot med et par

Ingen brudekjole, ingen styling, ingen bukett eller kakebord. Dette er ikke en workshop for å bygge portefølje. Jeg lærer deg hvordan jeg jobber på lokasjon for å finne lys og bakgrunner. Jeg viser hvordan jeg jobber med paret for å få frem de ekte følelsene.

Lightroom workflow

Alt jeg gjør handler om å effektivisere arbeidsflyten og frigjøre tid. Jeg fotograferer i gjennomsnitt 4-5000 bilder i hvert bryllup så her kommer effektive snarveier til nytte. 
Import, utvelgelse, redigering, eksport - jeg lærer deg min workflow i LR for ultimat hastighet.

Eirik Halvorsen friends-1.jpg

Kundekommunikasjon

Hvordan får du et brudepar til å løpe rundt i regnet? Hvordan kommer du i kontakt med folk som betaler for tjenestene dine men som du samtidig ender opp med å bli venner med? Hvordan får du kunstnerisk frihet til å bruke ditt eget kreative uttrykk?
Alt dette koker ned til kommunikasjon både før noen blir kunder, etter at de har booket deg og til etter levering av bilder og produkter.

Eirik Halvorsen WUN Local Oslo - 01.jpg

Blitz: få kontroll

Aldri mer vær redd for blitzen. Jeg lærer deg hvordan du enkelt kan forstå og ta kontroll over retning, styrke og farge og lærer deg en smakfull bruk av en ekstern lyskilde. Noen ganger trenger man bare å løfte det tilgjengelige lyset som allerede er der, andre ganger trenger man å lyssette skikkelig fordi det rett og slett ikke er brukbart lys til stede.

Eirik Halvorsen WUN Local Oslo - 08.jpg

Salg og markedsføring

Når man eier og driver sin egen bedrift så står man selv til ansvar for å trekke til seg en kundebase man kan tjene til livets opphold på. Markedsføring og branding i sosiale medier, redaksjonelle oppslag, egen blogg og hjemmeside, oppgradering av pakker, mersalg av album... Vi går gjennom ting som funker for meg slik at du kan ta med noe av det over til deg.


Alle som har gått på kurs og workshop hos meg får tilgang til en lukket Facebook-gruppe som er en stadig voksende gruppe med entusiastiske fotografer med all slags ferdighetsnivå. Det er en gruppe til inspirasjon og ytterligere læring hvor medlemmene deler erfaringer og spør hverandre spørsmål. Jeg er også til stede der og tipser og svarer etter beste evne. Sammen gjør vi hverandre gode :)Hold meg oppdatert om kurs og workshops!

* indicates required