Workshop, kurs, 1-1 mentoring, foredrag

Jeg får mange meldinger av folk som ønsker å lære av meg, noe som er veldig flatterende. Jeg elsker å kunne lære bort det jeg kan og inspirere andre til å gjøre mer ut av fotograferingen sin, enten det er et nybegynnerkurs eller en workshop for profesjonelle fotografer. Jeg har holdt kurs, workshops og foredrag rundt omkring i landet og utlandet og gjør en del 1-1 mentoring over Skype. 

Hensikten med denne listen er å prøve å samle de som er interessert slik at jeg kan gi ut informasjon. En annen grunn er at det er vanskelig for meg å få til alene så den beste måten å få til en workshop med meg der du bor er å samle en liten gjeng og så ta kontakt med meg. Det kan være noen fotovenner du har eller kanskje fotoklubben din. Jeg kan kontaktes direkte på eirikhalvorsen@gmail.com.

Dersom du står på denne listen får du også mulighet til å kjøpe billetter til early bird-pris for de kursene som har det.

Typer kurs jeg har:

  • Basic fotografi - alt fra å lære hva knappene på kameraet gjør til blenderåpning/lukkertid/ISO. Et veldig lærerikt kurs som passer for både helt ferske så vel som mer erfarne fotografer. Kom deg ut av auto og ta kontroll over hvordan bildene dine blir!
  • Business og fotografi - Avansert fotografi, markedsføring, teknikker, kundebehandling og mye mer. Fra én til to dager lange workshops.
  • Lightroom - Lær ikke bare å redigere bilder men hvordan du bruker Lightroom som et søkbart bildearkiv hvor du alltid har kontroll på bildene til enhver tid + lær deg backupsystemet mitt.

Nyhetsbrev for kursinteresserte

* indicates required