KONFIRMASJONSFOTOGRAFERING 2016

Ingen konfirmant syns det er kult å ha på seg bunaden for første gang eller en litt for stor dress som man kan "vokse i" for så å bli intimidert foran en hvit vegg i et fotostudio og prøve å tvinge frem et "naturlig smil". OKEY, jeg overgeneraliserer littegrann, men jeg tuller egentlig ikke helt heller. Min tanke om konfirmasjonsfotografering går mer slik:
La konfirmanten ha på seg klær som han/hun bruker til vanlig og som føles komfortabelt, la oss gå ut og gjøre noe som konfirmanten er interessert i å holde på med og så henger jeg med og har vi det gøy og tar bilder. Foreldre får såklart ikke lov til å være med da det blir litt kleint.

5 500 kroner: inntil 2 timers fotografering på location og 20-30 ferdig redigerte digitale bilder i full oppløsning inkludert. Mulighet til å legge til album og prints.

Tusen takk for fantastisk flott slideshow. Ble helt rørt! Flotte bilder og vakker tilhørende musikk :-) Bildene er sååå Mathias, og hans personlighet vises gjennom bildene. TAKK.
Akkurat nå sitter Mathias fast i Egersund ifm sparketur i helgen og det jobbes på spreng med løsning, da det ikke er mulig å hente han. Da var det utrolig godt å få bildene av han, som både viser hans kulhet, og hans RO. Så 1000 TAKK.
— Synnøve Skjeldal, mor til Mathias