Gratulerer med forlovelse!

Kjærligheten er stor og dette er noe jeg elsker å forevige med kameraet mitt :)
 

Er du eventyrlysten og liker å skille deg ut fra mengden? Er du interessert i en gratis fotografering?

Hvis begge svarene er et rungende ja så les videre under bildene for mer informasjon:

Eirik Halvorsen - Cecilie og Are-8.jpg
Eirik Halvorsen - Marianne og Ole Martin forlovelse blog-12.jpg
Eirik Halvorsen Cynthia and Kyle airport-29.jpg

Jeg er ute etter å pushe meg selv kreativt og ønsker par som er gira på noen unike forlovelsesbilder og har lyst til å utforske, gå tur, henge ut og leke rundt for noen kule bilder.

Dette tilbudet gjelder for kun 5 par som med glede lar meg bruke bildene i markedsføringen min og som er villige til å la meg eksperimentere med noen nye idéer. Disse fotograferingene er helt gratis. Jepp, seriøst…helt gratis (koster vanligvis 5 500kr), jeg skal til og med gi dere en gratis forstørrelse (ca 23x15cm) fra shooten. Dere vil få muligheten til å kjøpe flere forstørrelser gjennom et privat online-galleri hvis dere vil.

Hvorfor gjør jeg dette tenker du? Jo, jeg ønsker å utforske enda mer av min kreative side til å bygge en enda sterkere portefølje, uten at det går på bekostning av noens forventninger til hva som skal leveres.

 

Hvis dette høres ut som noe for deg og din forlovede, vennligst fyll ut skjemaet under bildene så snakkes vi snart.

Gleder meg til å høre fra dere! :D

"Eirik er veldig komfortabel å være rundt og han har fått til å fange noe som vi sjeldent viser på kamera, både ved å veilede oss og med kunnskap om det han gjør. Vi gleder oss SÅ MYE til bryllupet vårt neste sommer når en “vanlig” dag føles og ser så fantastisk ut som dette." 

Silje og Alex etter forlovelsesfotograferingen deres.

"Eirik har et spesielt talent. Ikke bare for hvordan han fanger og ser for seg fantastiske bilder, men også hvordan han skaper en god atmosfære å være i. Han fikk oss til å slappe av og gjorde opplevelsen skikkelig gøy. Han la både tid og innsats i å gå langt over våre forventninger. Han har virkelig en lidenskap for dette og elsker det." 

Krijah og Geethan etter forlovelsesfotograferingen deres.


Person 1
Person 2
Hvor og når
Dato/måned/år
Vi har allerede booket en bryllupsfotograf
Gå ut og spise middag, telttur i fjellet, reise til et ukjent land, slappe av i sofaen foran TVen etc. Vær gjerne utfyllende.
Telefonnr
Hvis vi kan velge lokasjon for forlovelsesbildene vil vi absolutt at det inneholder
Velg den som passer best