Speil, speil på veggen der...

Det å kunne gi tilbake til samfunnet og lokalmiljøet er utrolig givende. En kveld i uka det siste halve året har jeg fått være med den herlige gjengen i Unge Spor og bidratt med å holde kurs i fotografering og lyssetting. Ungdom, musikk, dans og kultur treffer meg rett i hjertet og personlig mener jeg at det er det beste miljøet å vokse opp i. Derfor er det viktig for meg å kunne gi tilbake og støtte opp om ungdommen i nærmiljøet. Min vakre kone er med som ungdomsmentor, hjelper til med oppmerksomhetstrening og er en god samtalepartner. Dette er noe vi begge brenner for.

Unge Spor er en frivillig organisasjon som er drevet av fire helter: Iren, Frode, Linn og Johanne. Det de klarer å stelle i stand og det tilbudet de opprettholder for ungdommen er inspirerende og beundringsverdig. En gang i året setter de opp en stor forestilling som de øver på et halvt år i forveien og i år er det en mørk tolkning av Snehvit. Jeg får frysninger av å være med på øvingene i forkant av forestillingen, og til alle talentspeidere der ute: her finner dere morgendagens skuespillere, sangere, dansere og musikere! 

Gjør deg selv en tjeneste og få med deg en av forestillingene som går nå. Premiere lørdag 17. januar. Jeg er utrolig stolt av å få være en del av familien i Unge Spor. Tusen takk for at både jeg og min kjære kone har blitt tatt med inn i varmen <3

PS: Unge Spor har en Kickstarter gående så hvis du brenner like mye for ungdom og kultur som meg så har du også mulighet til å bidra :)

Unge Spor på Facebook